Cea mai cool expediție muzicală din țară revine la a 3-a aniversare, cu 10 concerte în 10 locații deosebite! 18 tineri muzicieni, jurnaliști și producători media vor cutreiera 2000 km prin satele Republicii Moldova, aducând muzica de calitate acolo unde ea nu a fost, pentru că ei #varanudorm. Iată geografia celei de-a treia ediții La La Play.

Ziua 1, 11 august La La Play Aviator, s. Crocmaz, vinăria Etcetera

„Aducem tribut pasionaților de aviație și vin acasă la familia fraților Luchianov, cei care au revenit acasă și au consolidat o afacere deosebită în satul natal. Un recital deosebit marca MNYO va avea loc la ora 19.00, alături de oameni frumoși, plăcinte deosebite și vin de calitate”, ne spun cei de la Moldovan National Youth Orchestra.

Ziua 2, 12 august La La Play Pictură Murală, orașul Cahul

În parteneriat cu primăria orașului Cahul și pictorul Radu Dumbravă, Moldovan National Youth Orchestra va aduce mai multă viață prin culori spațiilor gri. Un eveniment prin care muzica va aduce tribut artei plastice prin lansarea în orașul Cahul a unei picturi murale deosebite. Un eveniment ce are menirea de a promova tendința de vitalizare a spațiilor gri. Concertul va avea loc în Piața Horelor cu începere de la 19:00.

Ziua 3, 13 august La La Play Green World

Echipa La La Play alături de voluntari din Ceadîr Lunga și Chișinău vor colecta deșeuri dintr-un spațiu împânzit de plastic și gunoi, transformând-ul într-un loc curat, astfel dorim să promovăm înlocuirea palsticului cu materiale și produse eco în societatea noastră, pentru a crea un mediu înconjurător mai bun. Concertul va avea loc în piața Lenin din centrul orașului cu începere de la 19:00.

Ziua 4, 14 august La La Play Muzică pe Apă

„Ce poate fi mai frumos decât un Mozart lângă cel mai mare lac natural din țară și o mulțime de pelicani în jur zburând. Mergem să promovăm locațiile nedescoperite din țară în figura rezervației naturale Prutul de Jos, lacul Beleu din satul Slobozia Mare. Aducem tribut ecosistemului, apei și a soiurilor de păsări rarisime din țară alături de primăria din satul Slobozia Mare. Partener local: Vinăria din Vale”, ne spun cei de la MNYO.
Concertul cu începere de la 19.00 va avea loc la Gîrla Nevodului, malul lacului Beleu, din s. Slobozia Mare.

Ziua 5, 15 august La La Play Vinăria Urbană

Vinăriile din Moldova reprezintă un element vital pentru patrimoniul și turismul național. Moldovan National Youth Orchestra pretutindeni a promovat acest aspect, respectiv, după vizitele din cadrul expediției #varanudorm de la EtCetera și Vinăria din Vale, urmează la mijloc de august ATU Winery, un producător mic dar foarte carismatic și care merită toată atenția noastră.

„Vă așteptăm de la orele 18.00 să realizăm un concert în formă de picnic împreună, cu muzică, oameni, vin și mâncare de calitate. Ingrediente cheie ale unei reuniuni spirituale memorabile. La eveniment vor fi disponibile 3 tipuri de vinuri marca ATU Winery: Viorica, Fetească Albă, Rose”, anunță organizatorii.

Restaurantul Wine Gogh va realiza, contra cost: mâncare mexicană, burger, humus, icre de vânătă, bețișoare cu susan și cașcaval. Dress Code: Denim Touch

Ziua 6, 16 august La La Play Tribut Pădurarilor

La La Play este un proiect de suflet pentru oameni și profesii de suflet. Alături de agenția Moldsilva și Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice, artiștii vor aduce un tribut celor care viețuiesc și dau tot ce au mai bun pentru proteja un patrimoniu național – Pădurile.
„Mergem într-un log magic – Rezervația Plaiul Fagului din satul Rădenii Vechi, Ungheni unde vom aduce muzică pentru circa 50 de pădurari din toată țara cu începere de la 16:00”, ne dezvăluie Andriano Marian.

Ziua 7, 17 august, La La Play Ziua Vecinilor

Expediția La La Play vine cu un concept nou, Ziua Vecinilor, un concept frumos inspirat din Franța, prin care vecinii își dau întâlnire ca să se cunoască mai bine, formând din această reuniune o tradiție frumoasă.
„Ne bucură nespus de mult colaborarea cu comuna Budești, și suntem siguri că va fi o tradiție frumoasă pentru viitor și inspirațională și pentru alte localități din Moldova. Evenimentul va dura 4 ore și va fi presărat cu muzică diversă marca Moldovan National Youth Orchestra și bucate alese pregătite și împărtășite de budeșteni pentru budeșteni”, ne-au mai spus organizatorii.
Locația: complexul recreativ IAMAL, între orele: 18:00 – 22:00
Dress Code: Alb

Ziua 8, 18 august, La La Play Festivalul Hodina

„Suntem încântați să fim alături de inițiativele frumoase marca Klumea și evenimentele ce prilejuesc să aducă cu duiumul atâția oameni frumoși, mai ales cei care revin acasă! Prestația orchestrei va fi la aproximativ orele 18:00”, spune Andriano Marian, invitând pe toți la HODINA.

Ziua 9, 19 august, La La Play Open Air Dondușeni

La La Play este un proiect ce vine să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică, orașul Dondușeni găzduind în premieră un concert live open air în parcul central cu începere de la 19:00. Partener local – Consiliul Raional Dondușeni.

„Parcul central din Dondușeni are o apreciere deosebită din partea noastră, fiind renovat recent în mare parte din banii diasporei”, menționează cei din MNYO.

Ziua 10, 20 august, La La Play Pietonala din Chișinău

Cea mai cool expediție își va încheia maratonul printr-un concert open air în inima capitalei cu începere de la 19:00. Sunteți așteptați cu mult drag pentru a fi alături de oamenii La La Play ce au survolat 2000 km pentru a dărui muzică oamenilor țării.