Este stabilită de mai mulți ani în Danemarca, acolo unde a și fondat două clinici beauty, iar afacerea sa ocupă un loc de frunte în industria frumuseții. Vorbim de Crina Andreea Popa, originară din România lash artistă cu o experiență de peste 6 ani în domeniul extensiilor de gene.

Inițial am început ca stilist protezist unghii, am fost cumva nevoită să fac cursul de extensii de gene, neștiind ce mă așteaptă. Fata cu care lucram la salon a decis să se întoarcă în țară după terminarea facultății, așa că am rămas singură cu cheltuielile întregului salon și nu puteam să-l întrețin doar din câștigurile pe care le aveam din aplicarea unghiilor. Așa am decis să fac cursul cu ea, apoi să preiau toate clientele ei. În mai 2016 am făcut primul curs de bază în aplicarea extensiilor de gene, tehnica one by one iar în iunie deja lucram ca tehnician extensii gene”, a spus lash artista.

Crina Andreea Popa, a fondat două clinici de frumusețe în Danemarca.

„6 luni mai târziu am făcut un curs unde am învățat tehnica de volume cu evantaie în mână. Lucram aveam foarte mult, dar eram nemulțumită și nu reușeam să găsesc calea către performanță, locuind într-o țară, după părerea mea, mai limitată din pdvd a industriei Beauty. În căutarea mea am găsit o conferință care avea loc la București în februarie 2018, Lash Master Conference am participat fără nici o ezitare. A fost locul unde mi s-au deschis toate drumurile și în martie era deja la Milano la cursurile Francescăi Nappi în cadrul Academiei Phi. Apoi au urmat: – octombrie 2018 Oscar Online Lash Competition Iunie 2019 – Lash Competition Timișoara”, adaugă specialista.

Se descrie ca fiind o persoană optimistă, determinată, sinceră și perfecționistă. Pentru Crina meseria de lash artist a devenit o parte din viața sa, iar dorința de a evolua în fiecare zi tot mai mult, au ajutat-o să atingă noi recorduri și succese.

„Locul 2- tehnica one by one, locul 3 – tehnica 3D septembrie 2019- Lash Master Conference București – organizază de AMA Lashes octombrie 2019 – Simetria Lash Match, locul 2- laminare de gene, locul 3- tehnica 3D Octombrie 2019 -Lash Fest Bucuresti, locul 3-tehnica clasic, locul 3 -tehnica 3D. Am devenit Master și Trainer în cadrul Academiei Angel Lash & Brow îm Danemarca si zona Scandinaviei și Ambasador direct al produselor Angel Lash & Brow.
Februarie 2020 Online Beauty Forum- webminar: 10trucuri de scurtare in aplicarea extensiilor de gene. Webminar: Totul despre rezistența extensiilor de gene
Mai 2020- Beauty Marketing cu Tabya Tabuica
Iunie 2020 – Lash Beauty Congress organizat de Oana Holeru.
Martie 2021 – curs Lash Trainer & Speaker cu Tabya Tabuica August 2021
Top Lash Camp Top Lash Expert Randers Iunie 2022- Am participat în calitate de Jurat Junior la Lash Competition Timișoara”, povestește Crina Andreea.

Cu pasiune, muncă constantă dar și din dorința de a reda frumusețea pe chipul femeilor, Crina Andreea Popa și-a propus să îmbine calitățile antreprenoriale cu vocația de trainer.

„Când am început activitatea în industria Beauty eram deja stabilită în Danemarca de 7 ani. Mamă a doi copii, unul de 2 ani și altul de 10 luni. Trebuia să-mi reîncep activitatea pe piața muncii, dar îmi doream independență, fapt care s-a întâmplat, evident, pentru că spre norocul meu, am avut un număr mare de clienți. Am început cu prețuri mici fiind foarte temătoare și lipsită de experiență”, a spus Crina Andreea Popa.

Domeniul frumuseții este plin de provocări, iar lash artista și-a dorit să-i descopere toate posibilitățile și știa că vrea mult mai mult de atât. Și mai știa ceva: că vrea să devină un bun profesionist, iar pentru asta era nevoie de cunoaștere, de muncă și de studiu.

„Am investit în educația mea și am mărit ușor și prețurile, dar pot spune, că piața în care m-am dezvoltat până acum nu are o putere de cumpărare mare, fiind stabilită într-un orășel micuț. De aceea, am decis să-mi mut locația unde mi-am început activitatea cu prețuri care să acopere atât cheltuielile produselor, ustensilelor de salon, aparatură, chiria, asigurările, promovările online și munca depusă de mine. Pentru că da, așa este, clientul pune la calcul doar genele, în cazul nostru, al tehnicienilor de gene. Nu pune la calcul și restul produselor de pregătire, sterilizare, curățenie, ustensile, cheltuielile de booking și cele de promovare, precum și asigurările care includ și starea de bine și siguranța lui”.

Din dorința de a lucra cât mai calitativ dar de a economisi și prețul final at tratamentului Crina Andreea Popa a căutat tot felul de variante. Una din ele era de a lucra la propriile produse.

„Nu este o muncă ușoară. Este nevoie de răbdarea de a ajunge la exact ce-ți dorești. Perseverența de a nu abandona, pentru că este o muncă de cercetare continuă și de asemenea putere de a negocia este un punct forte. În afara jobului tot ce-mi doresc este timp liber cu familia. Iubesc să petrec timpul cu ei. Să călătorim, să ne aventurăm in a face lucruri noi iar în momentele de liniște și repaos iubesc și citesc și lucrez constant cu mine. Doresc să ofer tuturor celor din jurul meu, atât clientelor cât și familiei cea mai bună variantă a mea, si de aceea lucrez în a mă descoperi constant! Nu știu dacă este un motto al meu după care mă ghidez, dar cu siguranță știu sigur că nimeni pe lumea asta nu este responsabil de dezvoltarea mea personală, decât eu. Că dacă nu bați la ușa care dorești nu se va deschide de la sine”.

 

 

Distribuie articolul: