Interpreții americani Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit după cinci ani de relație. Anunțul a fost făcut de cei doi prin intermediul instagram. 

„Da, te rog!” și „Mulțumesc că mi-ai salvat anul 2020… Și restul vieții. Te iubesc! Am auzit un DA”, sunt mesajele pe care le-au scris cei doi, în postările prin care își anunță fanii că s-au logodit.

Gwen și Blake s-au cunoscut cu mult înainte de 2014, atunci când au devenit colegi și jurați în cadrul concursului muzical „The Voice”, iar relația cântărețului de muzică country și a interpretei de muzică pop, a început după două divorțuri și câteva sezoane.

În 2014, cei doi erau căsătoriți, iar peste un an fiecare dintre ei a divorțat. Abia în 2016 interpreții și-au oficializat relația apărând în calitate de cuplu la o petrecere.

Blake Shelton a dezvăluit într-un interviu din 2016 pentru publicația Billboard că într-o zi, după ce Gwen a aflat că el și soția sa divorțează, artista l-a luat într-o parte și i-a spus că înțelege prin ce moment dificil trece acesta, pentru că ea este în aceeași situație.

„Așa a început prietenia noastră. De la un mesaj pe săptămână în care ne destăinuiam prin email – Iată ce mi s-a mai întâmplat, dar ție? – la câte trei mesaje pe săptămână, apoi în fiecare zi… Într-o zi mi-am dat seama că Gwen înseamnă mult pentru mine și m-am întrebat dacă ea simte la fel”, a dezvăluit bărbatul.

Cea mai recentă melodie lansată de cuplu în colaborare este piesa „Happy Anywhere” („Fericiți oriunde” – n.r.).

Sursa: Instagram.com