Tot mai multe personalități cunoscute din Rusia se mobilizează pentru o cauză emoționantă. Acestea își pun ciorapi diferiți pentru a susține Copiii Soare.

Ziua de 21 martie, este Ziua Mondială a persoanelor cu Sindromul Down. Prezentatoarea TV Evelina Bledans este mămica unui băiețel, unui Copil Soare și a lansat un flash mob pe rețelele sociale care are menirea de sensibilizare și susținere a persoanelor diagnosticate cu acest sindrom.

Femeia și-a provocat prietenii să publice imagini în ciorapi diferiți: „Nu este o simplă poză în ciorapi diferiți, este votul vostru pentru ca persoanele cu nevoi speciale să poată trăi confortabil în societatea noastră. Îmbrăcând ciorapi diferiți, simțiți-vă altfel, deosebit și special! Postând o poză cu hashtag-ul #мывсеразные (n.r. #toțisuntemdiferiți) atragem atenția la problemele cu care se confruntă persoanele diagnosticate cu Siindromul Down”

Prietenii, colegii de breaslă, vedetele din showbizz-ul rusesc și oamenii de rând au preluat ștafeta de la Evelina Bledans și au îmbrăcat în semn de solidaritate ciorapi diferiți, în toate culorile, la rândul lor provocându-și prietenii.

Zicem noi, este un flashmob frumos și necesar, pentru că persoanele cu Sindromul Down și rudele lor trebuie susținute!

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos:

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Expoziție fotografică dedicată copiilor cu Sindromul Down din Moldova. Zilnic sunteți așteptați să faceți cunoștință cu Copiii Soare