Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Netflix ne încântă cu filme care ne fac să credem în minuni și în magia Crăciunului.  Recomandăm 6 filme pe Netflix care îți vor face serile de iarnă mai calde și mai încântătoare.

Un băiat numit Crăciun (A Boy Called Christmas)

 Anul: 2017

Distribuție: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins

Printre casele decorate, o casă nu are luminițele de Crăciun. Tatăl și cei trei fii încearcă să nu sărbătorească Crăciunul deoarece mama lor a murit recent. Crăciunul pentru ei e o rană. Totuși, speranța învinge. Mătușa lor încearcă să-i ajute și le relatează copiilor despre Nikolas, băiatul din Finlanda, care trăiește într-o cabină din pădure cu tatăl lui. Mama lui a murit, acesta consolându-se cu gândul la tărâmul magic Elfhelm. Într-o zi tatăl lui Nikolas dispare și acesta va porni într-o aventură magică. În drumul său va întâlni elfi, animale vorbitoare,  elfi, zâne și Mama Vodol, regina elfilor, care vrea să interzică Crăciunul.  Povestea îi învață pe copii cum să treacă peste perioadele dificile din viață și să-și păstreze speranța.

Un castel de Crăciun (A Castle for Christmas)

Anul: 2021

Distribuția:Brooke Shields, Cary Elwes, Lee Ross

Sophie Brown e o scriitoare de succes, care, după divorțul de soțul ei, își pierde inspirația. Pentru a se redescoperi, aceasta călătorește în Scoția pentru a cumpăra castelul în care a lucrat familia bunicului ei, fiind demiși de către un conte  bogat, astfel sunt nevoiți să emigreze la New York. În țara bunicilor ei, aceasta întâlnește adevărata iubire. Filmul te face să crezi în dragoste și în minuni. Deși, scenariul se aseamănă cu multe alte filme, e o rețetă care funcționează și-ți induce o stare de bine.

Cronicile Crăciunului (The Christmas Chronicles)

Anul: 2018

Distribuția: Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis

Pentru Teddy și Kate e primul Crăciun fără tatăl lor. Mama lor încearcă să-și ajute copiii. Teddy, însă, nu mai crede în magia sărbătorilor. Kate își păstrează inocența și încrederea în Moș Crăciun. În ajunul Crăciunului, aceștia observă că Moș Crăciun a venit la ei și urcă în sania lui. Din păcate, sania se prăbușește și cadourile se pierd. Împreună cu Moș Crăciun, vor face tot posibilul să salveze Crăciunul.

Un cavaler de Crăciun (The Knight Before Christmas)

Anul: 2019

Distribuția: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqu

Îți plac cavalerii și călătoria în timp? Atunci acest film e pentru tine. O poveste de dragoste se înfiripă între o femeie modernă și un cavaler medieval. Cole are o misiune de la o vrăjitoare, dar nu știe ce anume trebuie să facă și e teleportat în timpurile noastre. Dacă până la miezul nopții de Crăciun nu îndeplinește misiunea, atunci va rămâne în viitor și nu va putea să se întoarcă acasă.  Filmul este adorabil, combinând armonios concepțiile moderne cu cele medievale.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun (Jingle Jangle: A Christmas Journey)

Anul: 2020

Distribuția: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville

Ai dori să vizionezi un musical magic de Crăciun? Atunci acesta e filmul potrivit pentru tine. Jeronicus, un genial inventator al jucăriilor, este demoralizat când asistentul său îi fură cartea în care-și nota ideile. Gustafson (asistentul) vrea să aibă afacerea proprie și-l trădează pe stăpânul său. Afacerea lui Jeronicus se prăbușește, în timp ce asistentul său are un succes enorm. După ani buni, nepoata lui Jeronicus, Journey, o fetiță curioasă și foarte inteligentă, îl ajută să-și recapete speranța și încrederea în sine.

Falling for Christmas

Anul: 2022

Distribuția: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young

Filmul m-a cucerit cu peisajele uimitoare dintr-o stațiune montană din Statele Unite. Sierra, o fată bogată, al cărui tată deține un imperiu hotelier, încearcă să-și găsească vocația. În perioada sărbătorilor, Sierra venise la hotelul tatălui său pentru a-i prezenta acestuia pe logodnicul său și a-i spune că nu vrea funcția de vicepreședinte a companiei. În timp ce era cu iubitul ei pe pârtie, Sierra cade din greșeală, lovindu-se de un copac, își pierde memoria. Jake, proprietarul unui hotel micuț, al cărui afacere e aproape de faliment, o găsește și o salvează. Jake, apoi, o găzduiește la hotelul său. Sierra încearcă să-l ajute pe Jake să-și salveze afacerea. Filmul e potrivit pentru serile în care vrei să privești o comedie romantică, în care Moș Crăciun îndeplinește dorințe și magia sărbătorii e aproape în fiecare scenă.