Florin Piersic a încântat publicul de la Chișinău în acest weekend cu un spectacol de zile mari, ținut la Palatul național „Nicolae Sulac”. Prezentă la spectacol, Monica Pîrlici a ținut să-l felicite pe maestrul Piersic și să îi exprime admirația desăvârșită pentru talentul și fenomenul pe care l-a născut în artă.

„Să-l văd ieșind pe scenă, vorbind din adâncul sufletului cu multă sinceritate și sufletul atât de deschis față de spectatori a fost îndeajuns ca să mă îndrăgostesc de personalitatea Florin Piersic. Am învățat o lecție importantă văzând acest spectacol, un om cu adevărat talentat este cel care, până și orbit de strălucirea succeselor sale, își păstrează vederea clară și modestia sinceră.

Sunt bucuroasă că am avut ocazia să văd o asemenea persoană puternică și talentată la o vârstă fragedă, pentru că Florin Piersic mereu a fost și rămâne a fi un mare exemplu nu atât de actor, cât de om, pentru că el este unul din puținii artiști care poartă sinceritatea vieții de zi cu zi și pe scenă. Dumnealui a „îmblânzit” o scenă uriașă (pentru mine) și a reușit să-i facă pe toți să se simtă alături de el ca acasă. Toți spectatorii s-au întors pe la casele lor purtându-l în suflet ca pe un frate.

Am ajuns la concluzia: Florin Piersic nu este un om, ci un fenomen unic în lume. N-am putut să-i spun mai multe cuvinte, pentru că nu îndrăznesc să cred că mai poate fi ceva de adăugat la un concert minunat, ca și toate concertele dumnealui. Pe scenă ne-a prezentat sinceritatea și bunătatea curată pe care toți am vrea s-o luăm cu noi și s-o purtăm prin viață.

Sunt recunoscătoare domnului Nicolae Avram pentru ocazia ce ni s-a oferit de a-l vedea\revedea pe, deja concetățeanul nostru mult iubit, Florin Piersic, o întâlnire care își pune, fără îndoială, pecetea pe viață. Încă o dată mărturisesc că vă iubesc și vă respect din tot sufletul!”, a notat după spectacol Monica Pîrlici, câștigătoarea primei ediții „Moldova are Talent”.

Foto/Video: facebook.com/MonicaPirlici