Zara Yusupova îi seamănă atât de mult actriței, încât este extrem de greu să-ți dai seama cine este, de fapt, în imagini. Femeia îi seamănă perfect!

Nativă din Kazahstan, în vârstă de 34 de ani, Zara Yusupova îi seamănă enorm Monicăi Bellucci și ar putea cu ușurință lucra în calitate de dublură a legendarei actrițe italiene: trăsăturile îi sunt sculptate frumos, buzele îi sunt pline, iar ochii mari.

De profesie, Zara este obstetrician-ginecologă. Aceasta visa să devină medic încă din copilărie. Cât despre asemănarea cu Monica Bellucci, Zara răspunde cu calm și nu încearcă să o imite. Potrivit femeii, ea nu știa despre asemănarea ei cu faimoasa italiancă, până când nu i-au scris urmăritorii de pe rețelele sociale.

În prezent, Zara locuiește și lucrează în India. „Locuiesc într-o țară însorită frumoasă – India. Am descoperit multe lucruri noi pentru mine. Am devenit interesată de yoga, hinduism. Am învățat limba hindi, este foarte frumoasă. În același timp, îmi iubesc cu pasiune patria!”, împărtășește Zara.

„Îmi aduc micul și valorosul dar lumii, ajutând copiii să se nască.”, mai scrie Zara.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Foto: Glamour.ru, Instagram.com

Distribuie articolul: