Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost escortată la Curtea de Apel Chișinău. Potrivit Tv8, urmează să fie examinat recursul avocaților în ceea ce privește plasarea lui Tauber în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul nr. 13. „Sunt deținută în arest și deținerea este ilegală”, a declarat Tauber. 

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost plasată în arest în Penitenciarul nr. 13 pentru 30 de zile. 

Conform sursei menționate, decizia a fost luată sâmbătă, 23 iulie, de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Aceasta a fost pusă sub învinuire pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „ȘOR”.

Amintim că, deputata Partidului Politic „ȘOR” Marina Tauber, a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție preventivă al CNA, fiind vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „ȘOR” pentru semestrul I al anului 2022”.

Sursa: Tv8

Distribuie articolul: