Explozia devastatoare din Beirut, capitala Libanului, din 4 august, i-au făcut pe locuitori să simtă pe propria piele efectele unei explozii devastatoare. În mediul online au apărut mai multe videouri realizate în momentul exploziei, fie că e vorba de video de la o ședință foto de nuntă sau video făcut de camerele de supraveghere, fiecare dintre acestea ne arată momentul groaznic al deflagrației.

Trebuia să fie o zi frumoasă, chiar de neuitat pentru un cuplu de miri, dar va rămâne în memorie mai degrabă ca o zi terifiantă. Mireasa participa la ședința foto-video, în momentul când a avut loc explozia. Videograful a reușit să capteze imaginile devastatoare ale deflagrației. Suflul exploziei aproape că au doborât-o pe mireasă. Din fericire, mirii au scăpat cu bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Market main naya memer aya (@aaj.main.karke.aya) pe

Un alt video, captat de camerele de supraveghere, îi arată pe părinți și copii, în locuința lor. În primele clipe ale exploziei, cei doi au reacționat rapid și și-au dus copiii în altă cameră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Yawmiyat El Mama (@yawmiyatelmama) pe

Alt video, similar cu cel de sus, arată o femeie împreună cu trei copii care priveau peste geam. Deflagrația a strivit geamurile, unul căzând peste unul dintre copii, femeia îmbrățișând ceilalți doi copii, încercând să-i apere de cioburi și valul produs de explozie, dar și-a pierdut conștiența preț de câteva secunde. Din fericire, sticlele nu le-a adus răni grave.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UK MEME LORD 🎒 (@traplordtv_) pe

Momentul în care o mamă își salvează fetița în timpul exploziei.

Următorul video a fost făcut pe holul unui spital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de الفباخبر (@alefbakhabar_com) pe

Următorul video este făcut post-explozie și ne arată o locuință distrusă. Emoționant este faptul că deși totul din jur arată ca după război, o femeie a găsit forța și dorința să cânte la pian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ghofran (@ka_ghofran) pe

Sursa: Instagram.com