Valerie Lungu, fostă concurentă la emisiunea “Bravo, ai stil!” în 2019, a devenit una dintre cele mai urmărite influencerițe din România de atunci. Cu toate că este binecunoscută, puțini sunt cei care știu că mama ei, Victoria Lungu, a trecut prin momente extrem de dificile. Victoria Lungu a fost victima unui atac comandat și a petrecut șapte luni imobilizată la pat, scrie VIVA.ro.

Cântăreața Victoria Lungu este mama Valeriei, iar recent a povestit situația gravă prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Vedeta a mărturisit că a fost în moarte clinică, în urma unui atac mafiot. Interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de bărbatul iubit, dar la o zi distanță avea să trăiască coșmarul vieții sale.

Victoria Lungu a reușit să scape ca prin urechile acului, după ce a fost victima unui asasinat la comandă. Mama influenceriței Valerie Lungu a făcut dezvăluiri șocante despre momentul în care a stat imobilizată la pat câteva luni. Nici până în ziua de azi, cel răspunzător nu a plătit pentru fapta sa.

Victoria Lungu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Deși multă lume o cunoaște, vedeta a trăit momente terifiante în urmă cu câțiva ani. Mama fostei concurente de la Bravo, ai Stil!, Valerie Lungu, a făcut dezvăluiri șocante despre momentul în care a fost ținta unui asasinat la comandă. Invitată în platoul Acces Direct, Victoria Lungu a povestit că a fost implicată într-un accident rutier grav. Un taximetrist a intrat în autoturismul în care se afla ea, dar din păcate, mașina sa a fost lovită.

Victoria a rămas în moarte clinică. La acea vreme, mama Valeriei era într-o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea, cu care se și afla în mașină la momentul accidentului. Aceasta susține că rudele bărbatului au fost împotriva relației lor, aceasta primind multe amenințări din partea acestora.

Am avut și moarte clinică, după aceea patru zile trebuiau să mă scoată din comă ca să mă opereze și băiatului care era lângă mine nu i s-a întâmplat absolut nimic, eu asta mă gândeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am rămas fără muncă, cu un copil mic lângă mine‘, a povestit Victoria Lungu.

Mama fostei concurente Bravo, ai Stil! , Valerie Lungu a mărturisit că s-a speriat foarte tare atunci când medicii au anunțat-o că a fost rănită foarte grav și există riscul să nu mai meargă niciodată. Intepreta de muzică populară a stat trei luni internată în spital, iar următoarele șase luni a fost imobilizată la pat.

Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetița era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost că s-a maturizat, eu plângeam când venea la mine la spital și mi-a spus să nu plâng, că i-am spus că o să plâng doar atunci când o să mor și asta mi-a dat putere, să fiu puternică pentru ea’, a adăugat Victoria Lungu.

Celebra influenceriță a trecut prin momente grele atunci când mama sa a suferit accidentul rutier. Deși era mică, Valerie a conștientizat situația și a suferit alături de mama ei. Vloggerița era elevă în gimnaziu, iar noaptea avea grijă de mama sa. Într-un interviu, tânăra și-a amintit de perioada grea din viața ei.

M-am maturizat brusc. Am fost foarte speriată. Într-o dimineață m-am trezit fără mama, era 8 dimineața. A bătut la ușă prima mea profesoară care era prietenă cu mama. Când am ajuns în spital și am aflat ce s-a întâmplat, îmi venea să sparg ușa aia în patru. Mama a fost paralizată la pat în jur de aproximativ un an și s-a restabilit în jur de jumătate de an. M-am învățat atunci să gătesc, să spăl vase, să calc, să strâng ca și cum după un bebe, să merg la școală, să plătesc tot… A fost cumplit… La pauza mare plecam acasă, se întâmpla să lipsesc și de la ore ca să mă duc acasă să am grijă de mama.’, spune Valeria.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: