Pe 17 decembrie, celebra actriță americană, cu rădăcini ucrainești, Milla Jovovich, a împlinit 40 de ani. Vedeta a părăsit teritoriul URSS împreună cu familia, încă de pe când avea vârsta de 5 ani. Talentul artistic al mamei, însă, l-a moștenit și ea. La 19 ani, aceasta evolua ca o adevărată interpretă.

Copilăria Millei nu a fost nici pe departe una dintre cele mai liniștite. O bună perioadă, familia Jovovich a fost stabilită cu traiul la Londra, după care, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și rămas.

fv

Pentru Milla, plecarea în SUA a constituit o adevărată pistă de lansare. Pe când avea doar 11 ani, adolescenta a făcut primii pași în modeling, pentru ca la 12 ani, să devină imaginea unor publicații precum Cosmopolitan sau Vogue. Contractele au curs gârlă până acum 12 ani, când Milla a cucerit titlul de cel mai bine plătit model din lume.

MSDRETO EC005

Modelingul și actoria, însă, nu au fost nici pe departe unicele domenii în care Milla a excelat, în tinerețea sa. Pe YouTube, la sfârșit de decembrie, a fost încărcată o înregistrare video care o afișează pe Jovovich încă la vârsta de 19 ani, interpretând, într-un club american, piesa ucrainească de folk„Ой у гаю при Дунаю, соловей співає”. Se întâmpla în 1994, la Cactus Cafe.

Foto: Instagram, listseries.com, captură video

Distribuie articolul: