În cadrul emisiunii „La Măruță” de la ProTV, din 4 noiembrie, moldoveanca a răspuns, într-un live, la mai multe întrebări iscoditoare oferite de prezentator. Deși a fost foarte modestă și a evitat să răspundă la câteva dintre acestea, totuși Alexandrina a făcut dezvăluiri despre care nu se știa până acum.

Alexandrina Țurcan a dezvăluit că a fost descoperită de un agent din România, pe când avea doar 14 ani și de atunci a plecat să cutreiere lumea mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

sweatpants are life 🤍

O postare distribuită de @ alexandrina_turcan pe

Tânăra a mai povestit că atunci când s-a prezentat la castingul pentru „Emily in Paris”, nici măcar nu a fost rugată să se dezbrace, cu toate că avea un rol în care se plimba goală pe faimosul pod Alexandre III.

Alexandrina a mai spus că a mai apărut în roluri episodice în câteva filme franțuzești și că la anul va mai apărea într-un film – „Haute Couture! – alături de o actriță celebră din Franța. Modelul a povestit că, acum cu pandemia, are suficient timp și pentru studii. Aceasta își împlinește marele vis de a obține o diplomă și urmează facultatea de Științe Politice și Sociologie.

Despre iubit. Iubitul Alexandrei este argentinian: „E un bărbat bun”, a spus ea, fără a oferi mai multe detalii.

Sursa: Youtube

Citește și: Alexandrina Țurcan a defilat goală în serialul Emily in Paris: „Slavă Domnului că mama nu are Netflix” (Foto)