Cei care nu se pot realiza acasă, pleacă în străinătate. Doina Paulesco, la fel, este o moldoveancă care a plecat să-și construiască viața într-o altă țară, dar succesul ei nu are cum să nu ne bucure. Moldoveanca are onoarea să lucreze în restaurantul numărul unu din lume! 

Recent pe pagina de Facebook „ADOPTĂ UN VOT”, a fost făcută o postare în care se anunță că moldoveanca Doina Paulesco face parte din echipa celui mai bun restaurant din lume. Postarea a fost făcută de Daniela Paulesco, care ar putea fi sora Doinei.

„Copii diasporei 🇲🇩🇮🇹care ne aduc onoare departe de casă , în Italia mai bine zis, în restaurantul numărul unu din lume lîngă cheful Massimo Bottura, cu trei stele Michelin, a fost eleva numărul unu în școala de bucătărie Internațională, făcuse 6 luni de stage lîngă Massimo Bottura, a dimonstrat că ceea ce face o face cu stăruință și pasiune și acuma face parte din familia chefului Massimo Bottura în restaurantul numărul unu din lume ,un restaurant excelent, cunoscut la nivel internațional și nr.1 în clasificarea „The Worlds 50 best Restaurants 🌟🌟🌟 Michelin”. Doina Paulesco, succese în continuare”, a scris aceasta.

Trebuie să recunoaștem faptul că astfel de cazuri ne bucură extrem de mult, iar moldovenii plecați în străinătate nu încetează să ne demonstreze că RepublicaMoldova are cu ce să se mândrească!