La începutul lunii Noiembrie vor avea loc 3 concerte marca „Moldo Crescendo”, susținute de pianistul Marcel Lazăr. Pe 6 la Soroca, pe 8 la Hâncești și pe 9 la Chișinău. Pregătește-te să întâmpini muzica adevărate cu brațele deschise.

Primele două concerte, din Soroca și Hâncești sunt intitulate „Moldo Crescendo explică”. Deși la concertele Moldo Crescendo interpretările sunt însoțite mereu de scurte explicații despre compozitor și piesă, de această dată, se va pune un accent și mai mare pe explicații. Muzicienii sunt siguri că orice om poate îndrăgi muzica clasică dacă o înțelege și o ascultă conștient.

Pianistul Marcel Lazăr va oferi un curs expres de istoria muzicii, de la Bach până la muzica din zilele noastre, cu explicații și exemplificări la pian. Cele două evenimente au loc la Școala de Muzică, iar intrarea este gratuită. Mai multe detalii găsiți aici. Pentru Soroca și pentru Hâncești.

Al treilea concert este intitulat „Kontrast” și va avea loc în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon din Chișinău. Antreprenorii și managerii vor putea să-și petreacă timpul și să facă schimb de idei într-un mediu cultural deosebit. Partnerii evenimentului vor oferi cafea gratuită, iar seara se dorește a fi una cât mai relaxată. Intrarea are loc pe bază de invitații, iar în vânzare sunt puse un număr limitat de bilete.

Marcel Lazăr pregătește ceva deosebit pentru acest concert, o premieră pentru Moldo Crescendo și pentru el 🙂 Mai multe informații aici.