Yura Tamirov este unul dintre cele mai cunoscute și de succes modele de la noi. Tânărul a defilat pe cele mai mari podiumuri din lume. Acesta are în spate o carieră în modeling de aproximativ 10 ani și a prezentat articole vestimentare pentru branduri celebre, precum Dolce & Gabbana, Versace, Billionaire, Diesel… însă de mic a visat să devină militar, nu model!

Yura, în vârstă de 29 de ani, a făcut serviciul militar și își urma visul pe care îl avea de mic copil. A ajuns pur întâmplator pe cele mai renumite podiumuri din lume, după ce a fost descoperit de un agent de modeling, cu care a semnat un contract și la scurt timp a mers să defileze la Milano, pentru săptămână modei.

Viața de model nu presupune nimic deosebit, în primul rând, trebuie să primești plăcere de la tot ce faci”, a declarat Yura pentru portalul nostru.

Ambiția sa și rutina pe care o are îl ajută să fie de succes în acest domeniu, iar relația lui cu mama, precum și călătoriile pe care le-a avut l-au format ca personalitate: „Eu sunt o simbioză de experiențe, trăiri, vise, copilărie (în sensul bun)”.

Aspectul fizic deosebit al modelului, este un dar primit de la natură, iar sportul, alimentația corectă și energia pozitivă îl ajută să devină o versiune din ce în ce mai bună a sa. Este pasionat de fotbal, box și muzică, și cu aceste actviități se ocupă în timpul lui liber.

A lucrat pentru atâtea mărci renumite din lume, însă visul lui este să reprezinte brandul Nike: „Ce ține de modeling, mereu am vrut să lucrez pentru Nike, e unul din brandurile favorite”.

Sesiunile foto pe care le-a avut pe parcursul acestor ani, au fost realizate în diferite condiții, iar una dintre cele mai grele a fost cea de pe Muntele Tede: „Era și zăpadă, și soare, și vânt, deci m-am ars complet”.

Yura Tamirov ne-a dezvăluit în exclusivitate cinci lucruri pe care sigur nu le știai despre el:

  1. Iubesc armele de foc
  2. Nu pot desena
  3. Învăț să cânt la ukulele
  4. Am făcut armata
  5. Prima călătorie din viața mea a fost direct în China.

Foto: Instagram/ Yura Tamirov