„E ușor să te pierzi în consumerismul modern de Crăciun și să uiți despre ce este sărbătoarea de fapt – familie, comunitate și ajutor pentru alții. Eu personal nu cred în karma și nu cred că ajutorul oferit altor oameni se va întoarce la tine sub forma unei recompense karmice, dar naiba, tare îmi place să văd oamenii zâmbind. Precum mulți din voi știu, eu sunt originară din Moldova, care este una din cele mai sărace din Europa. Mulți oameni au părăsit țara din motive economice, iar mulți din cei rămași acasă deseori luptă pentru supraviețuire. De fiecare dată când revin ca să îmi vizitez familia și văd contrastul uriaș dintre viața din Vest și cea de aici vreau să ajut tot mai mult. Sunt atâtea lucruri pe care vreau să le fac și să le obțin, dar e vorba despre pași mici spre scopuri mari. Astăzi duc toate acestea la una din cele mai nevoiașe familii din satul bunicii. E o familie cu patru copii de care are grijă o mamă cu dizabilități. Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să transform dorința în realitate. Vă mulțumesc pentru susținerea acordată în cariera mea, pentru că ați crezut în mine și m-ați încurajat. Un mulțumesc special celor ce au contribuit la târgul de haine”, a scris Doina.

Citește și: Doina Ciobanu, despre viața din culisele Instagram-ului: „Mulți oameni cred că eu sunt permanent în vacanță”

Doina le-a mai povestit admiratorilor săi că a cheltuit peste 400 de euro pentru mâncare timp de 6 luni și că urmează să ajungă la ei haine și jucării. A mai precizat că la cauză au contribuit și urmăritorii ei de pe Instagram.