Moda demult nu se mai conformează regulilor. Dacă vrei să porți vreo blană combinată cu rochie și sandale, poți să o faci.  Sau dacă vrei să combini rochia de vară cu cizme înalte din piele – de ce nu? Nu este nimic greșit sau ieșit din comun. Cel mai important lucru este să te simți confortabil.

Iar acum combinația de cizme de toamnă și hainele de vară, sunt perfecte pentru a ieși în stradă sau, de ce nu, a merge la vreun eveniment. Aceste cizme le poți purta cu rochii mini florale sau pantaloni scurți din denim.

Un exemplu poate fi frumoasa Bella Hadid, care poartă cizme aspre cu talpă plată, cu o fustă și un top din țesătură transparentă.

De asemenea, colega ei  Kendall Jenner nu a stat deoparte – setul ei compus din fustă și top Jacquemus a fost completat de cizme cu toc gros.


Nu uita cizmele de cauciuc, sunt populare încă din sezonul trecut. Dacă îți este teamă că vara aceasta, vremea te va surprinde, atunci nu ezita să porți cizme de cauciuc chiar și cu o rochie de seară.

În primul rând, îți vei salva pantofii de vară, în al doilea rând, nu te vei uda de ploaie și te vei feri de frig. În al treilea rând, îți vei păstra mersul încrezător. Există mai multe avantaje decât dezavantaje.

Sursa: bazaar.ru 

Distribuie articolul: