Situație stânjenitoare într-un concurs important de Miss. Caroline Jurie, deținătoarea titlului Miss World, a fost arestată de polițiști după ce a rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute ce a avut loc pe scenă. Aceasta din urmă a părăsit scena în lacrimi, scrie peroz.ro.

Pushpika de Silva a fost desemnată câștigătoare a concursului „Miss Sri Lanka”, în timpul unei ceremonii televizate, de la începutul lunii aprilie, iar la un moment dat fosta deținătoare a acestui titlu, care trebuia să o încoroneze, a îndepărtat coroana de pe capul lui de Silva, explicând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

Potrivit People, un alt model din Sri Lanka, care a fost implicat în scandal, a fost reținut de autorități. De asemenea, atât Jurie, cât și organizatorul concursului de frumusețe, Chandimal Jayasinghe, au fost interogaţi marţi de poliţie.

Pushpika de Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii au declarat că spercă ca Jurie să-și ceară scuze publice.

„Suntem dezamăgiţi. Modul în care Caroline Jurie s-a comportat pe scenă a fost o ruşine, iar organizaţia „Miss World” a început deja o anchetă pe această temă”, a declarat a declarat anterior Jayasinghe pentru BBC.

Pushpika de Silva a dezvăluit ulterior că este separată de soțul ei

Ulterior, după incident, Pushpika de Silva a făcut public un mesaj pe Facebook, în cadrul căruia a explicat că a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale pentru leziunile suferite. De asemenea, aceasta a dezvăluit că este separată de soțul ei.

„Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka”, a declarat ea ulterior într-o conferinţă de presă. „Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure”, a adăugat de Silva.

Ea a precizat că se va adresa justiţiei pentru modul ”nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.

Distribuie articolul: