Fetele din Republica Moldova pot inspira, motiva și încuraja, un exemplu poate fi chiar una dintre tinerele de la Chișinău, care a câștigat recent marele concurs Miss Canada. Svetlana Mamaeva a fost aleasă de juriu drept cea mai frumoasă și mai inteligentă dintre concurente.

Svetlana a avut nici mai mult nici mai puțin decât 50 de rivale.


„În acest an concurența a fost puternică, dar eu m-am pregătit foarte mult. Concursul l-am luat în serios, pentru că acesta nu este doar despre frumusețe exterioară, mers pe podium și rochii de seară. Trebuie să știi să vorbești frumos, să fii pregătită pentru orice întrebare, începând de la ceva politic până la ceva provocator”, a povestit câștigătoarea.


Svetlana muncește în industria businessului și tehnologiei. Totodată, organizează și evenimente de caritate.

„Tot ce fac eu este din inimă. Atunci când faci ceva din tot sufletul, oamenii din jurul tău observă și te răsplătesc cu aceeași monedă”, spune Svetlana.


În luna decembrie Svetlana va merge la concursul „Miss World”, care va fi organizat la Puerto Rico. Vor participa concurente din peste o sută de țări.

„Sunt fericită că voi fi la acest eveniment”, a mai adăugat Svetlana.


„Uneori îmi pare că nu fac față, că nu reușesc peste tot. Dar, de mică am fost un copil sârguincios. Îmi știu prioritățile: ce este pe primul loc și ce pe locul doi. Îmi calculez mereu timpul”, a mărturisit Miss Canada.

Svetlana este mândria familiei și un exemplu de urmat pentru multe fete. A ajuns în Canada acum zece ani. Acolo, și-a făcut studiile și a început o carieră de analist.

Vizionează videoul de mai jos pentru a afla mai multe despre frumoasa Svetlana:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Svetlana Mamaeva (@lana.mamaev)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Svetlana Mamaeva (@lana.mamaev)

Foto: instagram/svetlana