Tânără și frumoasă, dar deja nu e printre noi. Este vorba despre Gelycy Correia, Miss Brazilia 2018. Aceasta a murit la 27 de ani în urma unor complicații suferite după o operație de scoatere a amigdalelor. Conform dailymail.co.uk, tânăra s-a stins din viață luni, într-o clinică privată.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)

Potrivit sursei, Gleycy Correia a decedat în urma unei hemoragii interne și a unui stop cardiac suferite după o operație banală de scoatere a amigdalelor. Tânăra a stat în comă două luni, după ce a făcut infarct. 

Pastorul Jak Abreu, care cunoaște familia, a scris pe rețelele sociale că rudele tinerei cred că ar fi vorba de un malpraxis. ( Tratament incorect sau neglijent aplicat de un medic unui pacient, care îi produce acestuia prejudicii de orice natură, în relație cu gradul de afectare a capacității fizice și psihice.)

Preotul familiei a spus: „A fost operată pentru scoaterea amigdalelor și după cinci zile acasă i s-a declanșat o hemoragie. A mers la Unimed și a intrat în stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci a fost în comă, fără vreo activitate neurologică. Astăzi a murit”.

Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prințesa. Știm că i se va duce dorul, dar acum ea va lumina cerul cu zâmbetul ei. Pentru toți cei care s-au rugat, vă mulțumesc mult. Fie ca Domnul să răsplătească fiecare credincios cu iubire. Și-a îndeplinit scopul și a lăsat iubire drept moștenire”, a scris acesta.

Gleycy Correia a fost încoronată Miss Brazilia în 2018. De asemenea, era un antreprenor specializat în terapie cu laser și machiaj permanent.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)

Sursa: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: