O ştim mereu zâmbitoare şi pusă pe glume, pozitivă şi de o energie debordantă… Deşi este deja mămică, Karizma nu ignoră copilul din ea, iar acest fapt e minunat. Karizma și fiica sa Dăriuța, se bucură împreună de clipe magice și nu uită să facă și multe poze pe care interpreta obişnuieşte să le combine în fotocărţi pentru ca fiica sa să le răsfoiască cu drag oricând. Câteva dintre ele se odihnesc deja pe rafturi păstrând între coperți primul an de viaţă al Dariei.

Răsfoindu-le, vorbim despre maternitate, copilărie şi amintiri pentru o viaţă.

Maternitatea… i-au fost date o mulţime de definiţii şi calificative, cum o simţi, defineşti tu şi ce a schimbat maternitatea în viaţa ta?

Maternitatea este un sacrificiu continuu pe care femeia îl face nu doar din dragoste, dar şi cu dragoste şi care îi aduce fericire nemărginită. Maternitatea a schimbat totul în viaţa mea, aducându-i un soare cald.

www-donis-md-15

A deveni mamă înseamnă a o înţelege mai bine pe mama? Ce s-a schimbat în relaţia ta cu mama după naşterea Dăriuţei?

Am început să o înţeleg mai bine pe mama cu ceva timp înainte de a rămâne însărcinată, dar şi această perioadă din viaţa mea a amplificat respectiva stare şi înţelegere şi mai mult. Dacă aş avea o opţiune magică să şterg din copilăria mea neînţelegerile pe care le aveam cu mama, aş activa-o fără nici un dubiu. Mi-i ciudă că am rănit-o cândva.

www-donis-md-21

Ce a moştenit Daria de la mama? Ţi se întâmplă să te vezi în ea ca într-o oglindă sau seamănă mai mult tatălui?

Încă e prea devreme să vorbim de ceea ce a moştenit şi nici nu îmi prea dau seama cu cine seamănă mai mult. Aici părerile se împart, unii spun că este copia tatălui său, alţii că este copia mea. Este blondă ca şi mine, dar are obrajii şi forma feţei tatălui. La caracter este ageră ca bunica sa (mama mea), iar bunica, la rândul său, făcând comparaţii cu mine când eram mică, zice că avem asemănări în comportament.

www-donis-md-9

Aveţi deja activităţi pe care le practicaţi împreună sau alături de bunica? Care sunt acestea?

Mâncăm tot timpul împreună. Mic dejun, prânz, cină… nu contează, suntem toţi la masă. Daria iubeşte să petreacă o bună parte din cină în braţe la bunelul sau preferă să îl privească cum mănâncă. (zâmbeşte)

www-donis-md-6

Copiii cresc foarte repede, în special în primul an de viaţă. Cum păstrezi amintirile? Obişnuieşti să-i faci cu regularitate poze Dariei?

Da. Multe poze. Şi video neapărat. Sunt momente ce nu au dreptul să fie uitate nici măcar puţin.

www-donis-md-19

 „Sărbătoare e în fiecare zi atunci când ai alături suflete dragi şi motivele pentru a zâmbi” 
Celebook – Celebrează viața împreună cu noi!

P

Distribuie articolul: