Miley Cyrus, în vârstă de 28 de ani, este pe coperta noului număr al revistei americane Interview. Cântăreața a participat la o ședință foto organizată în ferma ei din Nashville, Tennessee, și a pozat topless pentru coperta publicației.

În unele fotografii, vedeta apare în lenjerie intimă și ținute sumare, demonstrându-și flexiblitatea, formele și silueta tonifiată.

În ultimul timp Miley nu s-a prea făcut „văzută” de jurnaliști, pentru că se concentrează pe cariera ei muzicală și dezvoltarea personală. Acum cântăreața vrea să se dezvolte și în alt domeniu. Vedeta este cunoscută pentru personalitate ei excentrică.

„Da, chiar sunt o stea rock. Îmi place că am rockeri adevărați în trupa mea. Revizuim împreună chiar și melodiile pe care le-am scris înainte să descopăr rock and roll-ul. Acum facem cover-uri la piesele mele mai vechi”, a spus Miley.

Acum vedeta se pare că a luat o pauză de la toate relațiile amoroase, după despărțirile răsunătoare pe care le-a avut. Inima ei pare să fie liberă acum.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: