Mihail Sandu, tânărul din Republica Moldova a devenit celebru după ce a lansat, în 2015, piesa „Mă ucide ea”, care s-a aflat luni la rând în topul showbiz-ul românesc. După o vară plină, în care piesele sale s-au regăsit în cele mai importante topuri muzicale din Italia, și după un moment foarte apreciat pe scena de la Untold 2018, interpretul deschide seria concertelor live devenite deja tradiție în Control.

Joia aceasta, pe 11 octombrie, de la ora 21.00, artistul poate fi ascultat live la București, într-un concert care va reuni sound-uri mai noi și mai vechi, mixate într-un concept muzical fresh și urban.

Cei care vor veni joi seara în Control vor avea parte de o întâlnire cu un nou concept de show marca Mihail, care, pe lângă amprenta inconfundabilă a artistului, aduce și un touch de muzică electronică, alternativ și pop. Această direcție muzicală a fost de altfel marcată și prin lansarea recentă a conceptului “End Of Summer Session”, ce include piese ca “Slow Train”, “Guess It’s On You” și “Intro”.

Line-up-ul acestui sfârșit de an al tradiționalelor seri de joi BT Live din Control reunește 3 nume consacrate ale scenei muzicale din Republica Modolva – Mihail, Cuibul, Zdob și Zdub – cu invitații lor, alte trei nume reprezentative ale peisajului muzical autohton.

 

Biletele la concert vor fi disponibile în avans, online pe Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în club.

 

Distribuie articolul: