O femeie puternică și de succes, nu v-a întreba niciodată pe nimeni ce își dorești , pentru ca ea mereu știe ce vrea… Este inclusiv povestea Mihaelei Ungureanu, femeia care și-a clădit cariera piatră cu piatră și succes cu succes, declarând ferm “Mereu am obținut ceea ce mi-am dorit , de aceea am decis să-mi spun povestea mea aici”. Și ne-o spune atât de frumos…
“Sunt Mihaela Ungureanu!
M-am născut într-o familie frumoasă, o familie la care am avut de învățat foarte multe.
Ceea ce sunt azi, îi datorez mamei mele. Fiind medic prin vocație, ea a fost cea care mi-a insuflat această dragoste față de oameni , de ai face să se simtă bine atât pe interior cât și exterior.
Sunt absolventă a USMF “N. Testemițanu” și am îmbrățișat această profesie cu multă Dedicație. M-am căsătorit, iar în familia noastră au apărut cele două minuni – fetițele noastre.
Și cum în viața fiecăruia dintre noi la un moment dat apare dorința de schimbare, de anumite modificări în viața noastră, ei bine mie dintotdeauna mi-a plăcut atunci când văd o femeie îngrijită. Iată de ce am decis ca schimbarea din viața mea să aibă legătura cu Frumusețea Femeilor, pentru că anume ele sunt cele care mă motivează să nu mă opresc aici”, declară sincer Mihaela.
“Am muncit, am învățat, ca într-un final să mi se îndeplinească visul meu de a fi o femeie de afaceri și de a avea propriul salon Cosmetologic – Royal Esthetic! De ce Royal? Pentru că femeia este o regină! Sunt foarte fericită atunci când primesc recenzii frumoase din partea clientelor, care au rămas extrem de mulțumite de munca mea. Cred că sunt o norocoasă având o profesie care-mi aduce satisfacție, dar și o familie care mă susține mult în tot ceea ce fac, iar asta mă determină să fiu cea mai bună versiune a mea și să evoluez tot mai mult.”
Coco Chanel spunea: “Dacă vrei ceva ce n-ai mai avut niciodată, trebuie să faci ceva ce n-ai mai făcut niciodată” – este și deviza Mihaelei Ungureanu, femeia care perseverează cu fiecare oportunitate pe care o întâlnește în carieră.
P
Distribuie articolul: