Michelle Obama a avut prima ei apariție în emisiunea lui Jimmy Kimmel de la plecarea de la Casa Albă și a făcut o dezvăluire amuzantă despre relație ei cu Barack Obama.

Aceasta a spus că George Clooney ar fi cel cu care l-ar înșela pe soțul ei, această declarație fiind, desigur, o glumă.

Michelle Obama își promovează noua carte, „Becoming” și, în cadrul emisunii Jimmy Kimmel Live, ea a citit mai multe lucruri pregătite de gazda emisiunii.

Jimmy Kimmel i-a spus lui Michelle că știe că există lucruri pe care soțul ei, dar și ea, nu aveau voie să le spună cât timp erau la Casa Albă. „În ceea ce mă privește, cred că poți spune acum orice”, i-a spus gazda emisiunii, oferindu-i apoi mai multe foi pe care erau scrise lucruri pe care aceasta nu le-ar fi spus niciodată în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite.

Michelle a început apoi să citească: 

„Pe parcursul celor opt ani petrecuți la Casa Albă foloseam parola de Netlix a Laurei Bush”. Textele amuzante scrise de Jimmy au continuat: „Nu sunt sigură care este Sasha și care este Malia” (fiicele soților Obama, n.r.). „Știi ce? Ele sunt de acord”, a spus Michelle, dezvăluind că acestea se enervează de fiecare dată când numele lor sunt încurcate.

 SURSA