Actorul din filmul „365 days”, Michele Morrone, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care a ridicat multe întrebări în rândurile fanilor orientarea lui sexuală.

Michele a publicat o fotografie unde apare împreună cu Simone Susinna, cel care va deveni „concurentul” actorului principal la inima Annei-Maria Sieklucka în a doua parte a filmului. În fotografie Michele apare îmbrățișat de Simone, ambii fiind la bustul gol. „Sunt un mincinos”, a scris el în dreptul fotografiei.

Fanii au remarcat imediat imaginea și au pus o serie de întrebări. Mulți au speculat că actorul ar fi gay: „Am mai pierdut unul doamnelor…”, „Nu-mi spuneți că el este gay!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

După ce a văzut avalanșa de reacții ale urmăritorilor și nedumerirea lor Michele a oferit un răspuns în story: „Suntem precum frații. Oricum, eu sunt un mare susținător al LGBT”.

„Michele Morrone a fost căsătorit în trecut cu Rouba Saadeh, alături de care are doi copii – Marcus, 6 ani, și Brado, 4 ani”, scrie libertatea.ro.

Foto: Instagram/ Michele Morrone

Distribuie articolul: