Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste , cunoscută pentru succesul său în carieră, dar și pentru viața ei amoroasă. Recent, a confirmat relația cu milionarul belgian Darcy Troch-Maxim. Înainte de a găsi fericirea, însă, cântăreața a avut de-a lungul timpului câteva relații toxice. Ce spune despre acestea și ce regrete are în viața sa sentimentală?

Alexandra Stan, în vârstă de 34 de ani, este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, cunoscută și apreciată la nivel internațional. Înainte de a întâlni pe milionarul Darcy Troch-Maxim, a trecut prin mai multe relații toxice. Într-un interviu recent, artista a vorbit deschis despre această experiență și despre regretele pe care le are în viața sa sentimentală.

„Eu cred că a fi vulnerabil este o calitate, mai ales când ajungi la maturitate. (…). Și da, au existat și bărbați care au fost interesați de aspectele astea (banii și faima ei- n.r), dar important este că mi-am dat seama la timp și am oprit orice interacțiune am avut cu ei. Iar în prezent, sunt iubită și fericită.

Alexandra Stan: „În viitoarele mele relații, nu voi mai face greșeala de a …”

Nu cred că am stat să număr, însă, inevitabil, am ajuns și acolo, și, ca orice om, mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Nu regret nimic, poate regret că nu am fost sinceră cu mine, dar cred că fiecare lucru pe care l-am făcut sau fiecare moment, sau decizie pe care am luat-o, m-au adus aici, unde sunt astăzi, și consider că aceste lucruri m-au făcut ceea ce sunt!”, a declarat Alexandra Stan, pentru viva.ro.

În ceea ce privește viitoarele relații, cântăreața a mărturisit că nu va mai face greșeala de a ignora propriile nevoi și își dorește să devină mai conștientă de acestea și limitele sale:

„În viitoarele mele relații, nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite sau de a compromite valorile mele personale pentru a mulțumi pe altcineva. În ceea ce privește calitățile mele, sunt comunicativă, empatică și deschisă către diverse perspective și experiențe.

Cât despre defecte, uneori am tendința de a fi prea autocritică și perfecționistă, ceea ce poate duce la stres excesiv. Lucrez în continuare să-mi dezvolt o mai mare încredere în mine și să reușesc să gestionez eficient stresul. Și îmi doresc să devin mai conștientă de nevoile și limitele mele și să le comunic mai eficient în relații”, a mai spus artista.

Distribuie articolul: