Cu ocazia zilei de naștere face adesea totalul celor întâmplate, tragem linia și trasăm niște obiective. Interpreta Nicoleta Sava-Hanganu aduce cele mai mari mulțumiri mamei sale și familiei care îi este mereu alături. Iată ce mesaj plin de recunoștință le-a dedicat de ziua ei de naștere.

„💞💞Finally, my B-day! 💞💞
🙏Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am! Pentru familia mea, pentru fetițele mele, pentru reuşitele pe care le-am obținut şi eşecurile prin care am trecut. Toate au fost lecții din care am avut ce învăța. Chiar şi cele mai mari necazuri, care păreau a fi prăpastii din care nu voi ieşi niciodată, au fost porți spre noi începuturi. Am învățat să privesc lucrurile din alte perspective, să văd partea plină a paharului şi cel mai de preț, să primesc toate necazurile ca pe nişte binecuvântări pe care mi-au fost date pentru a mă opri şi a medita asupra vieții. Am învățat să nu mă supăr pe viață şi pe soartă, ci să mă schimb pentru a o învinge. Am învățat că mereu trebuie să învăț şi să fiu în căutare.

Am înțeles că nimic nu este mai prețios decât familia, oamenii dragi şi iubirea față de semenii mei. Am învățat că MAMA este cel mai sfânt OM de pe pământ. Am învățat că hrana sufletului este cea care îți dă pacea şi liniştea interioară, şi că tot ce îmi aparține cu adevărat este sufletul, şi că de fapt suntem suflete care ne ascundem în maşina pe care am primit-o în dar de la Dumnezeu – trupul.
💞💞Vă mulțumesc că existați dragile mele suflețele care mă urmăriți, care mă admirați şi care îmi doriți binele. Vă cuprind şi vă doresc multă fericire!!!💞💞”, a scris Nicoleta pe pagina sa de Facebook.

Felicitări, dragă Nicoleta, la mulți ani frumoși!