Pentru familia Melnic, sărbătorile de iarnă au venit mai repede în acest an. Asta pentru că, de curând, au participat în cadrul unei ședințe foto dedicate Crăciunului, acolo unde atmosfera magică și decorul spectaculos nu au lipsit. Și dacă tot suntem pe final de an, i-am provocat să transmită un mesaj de felicitare tuturor cititorilor Ea.md. Iată ce v-au urat.


„Sărbători fericite alături de cei dragi sufletului! Fiecare ca anul 2018 să vă aducă realizări pe toate planurile: multă dragoste, prietenie și oameni sinceri în preajmă, momente haioase, multă sănătate și… mărire de salariu! La mulți ani tuturor”, vă spun Tatiana, Anaton și Kamelia.

Întrebați ce tradiții există în familia lor de Crăciun și Revelion, ne-au dezvăluit:

„Îndrăgim Crăciunul și Anul Nou, căci e cel mai bun moment pentru reînvierea tradițiilor în familie. În fiecare an, împodobim bradul împreună, scriem scrisoarea pentru Moș Crăciun, facem lista de cadouri pentru cei dragi și, bineînțeles, dedicăm o seară filmelor de Crăciun, în fața unui bol de popcorn (râd). Sunt doar câteva dintre obiceiurile pe care încercăm să le păstrăm și de care ținem cont în fiecare an.”