La data de 6 februarie, Petr Chernyshev a împlinit 49 de ani. Cu această ocazie artistul a primit felicitări de la prieteni, internauți, iar cu un mesaj de felicitare mai emoționant a venit Tatiana Navka, care este frecvent parteneră de dans pe gheață a lui Petr.

Campioana olimpică a dansului pe gheață, Tatyana Navka, l-a felicitat pe Petr printr-un mesaj emoționant postat pe pagina ei de Instagram. În mesajul de felicitare Tatyana i-a urat sănătate nu doar lui Petr, dar și soției lui, Anastasia Zavorotnyuk.

„Prietene, cel care eștie alături de mine pe gheață, partenerule, talentatul și bunul Petr Chernyshev, felicitări cu ziua ta de naștere!!! Rar poți întâlni oameni atât de luminoși, care rămân așa, indiferent de situații și circumstanțe!!! Prietenii, cei apropiați și fanii pur și simplu îl adoră, și sunt încrezută că se vor alătura acestor cuvinte!!! În această zi frumoasă îți dorim multă sănătate, fericire și prosperitate!!! Și, desigur, îți dorim ca Nastia să se facă bine! Noi sperăm că totul va fi bine!!!”, a scris Tatyana.