Celebra trupă O-Zone, care s-a destrămat cu 12 ani în urmă, s-a reunit și a urcat pe scena din Piața Marii Adunări Naționale. Evenimentul a avut loc în dupa amiaza zilei de 9 mai. Cei trei membri ai formației, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu, până în anul 2005 au cucerit topurile muzicale și au avut fani în întreaga lume.

„Amintirile mă copleșesc, aici pe scena de la Chișinău. Ne-am întâlnit ca pe timpuri. Chișinău este orașul meu preferat. Cel mai tare public este aici, cea mai sinceră căldură”, a declarat Dan Bălan pe scena din PMAN.

„Este locul meu preferat – Chișinău”, a subliniat Arsenie Todiraș.

„Mă simt fericit aici. E o atmosferă frumoasă la Chișinău”, a conchis Radu Sîrbu.

 Potrivit imaginilor din timpul concertului, cei trei membri au o relație frumoasă de prietenie, ca pe vremuri.


Ulterior, cei trei și alți colegi ai acestora au zburat spre București cu o cursă charter, pentru a evolua și în capitala României. Iată ce a scris unul dintre membrii trupei O-Zone, după evoluarea în cele două concerte.

Radu Sîrbu:

„A fost o zi WOW!!! Mult O-Zone în aer! Am retrăit momente magice. Mulțumesc pentru sutele de mesaje extrem de emoționante! Mulțumesc colegilor mei Arsenie Todiras @DanBalan, trupei, mulțumesc mass-media pentru sustinere, organizatorilor pentru initiativa, și nu în ultimul rând mulțumesc fanilor, publicului care a fost fantastic, am simțit energia voastră pozitivă până în măduva oaselor! #OZone#Legendarămânelegenda
photo by Victor Detto Peace & Love!

Amintim că, 12 ani în urmă, membrii O-Zone au decis să se despartă în perioada când erau renumiți în întreaga lume. În acea perioadă se zvonea că băieții s-au certat. Despărțirea s-a lăsat cu un scandal colosal, care a durat ani de zile. Pe parcursul anilor, cât au fost despărțiți, cei trei membri au lansat propriile proiecte muzicale, scrie AGORA.

Distribuie articolul: