Ne place să călătorim și să explorăm locuri noi pentru liniștea și frumusețea pe care o au. Așa au explorat România doi studenți basarabeni și, odată întorși acasă, și-au propus să creeze în satul natal un loc de odihnă așa cum au găsit în zonele muntoase ori pitorești ale țării vecine. Piscină, terasă, foișoare pentru picnic, saună din lemn și ciubăr fierbinte cu plante aromate – iar lista e completată de o priveliște pitorească a împrejurimilor Floreștiului, acolo unde găsim Zona de odihnă „La Iepurași”.

Ce propune zona de odihnă „La Iepurași”

La doar 5 km de orașul Florești, pe traseul Soroca-Bălți, se deschide o priveliște de poveste, chiar în inima naturii. Locația bine amenajată poartă denumirea „La Iepurași” și propune turiștilor relaxare: o zonă de odihnă bine amenajată, cu piscină, terasă și căsuțe de vacanță, cu saună și ciubăr relaxant și cu tril de păsărele liniștitor.

„Zona a fost special aleasă pentru priveliștea sa pitorească și mult aer curat. Este locul perfect pentru picnic, avem foișoare și grătare, mobilă de terasă la terasaa încăpătoare și piscină – toate într-un cadru natural de poveste. Ne bucurăm de un spațiu generos, ceea ce permite ca fiecare vizitator să poată avea un `colțișor de intimitate`”, ne povestește Dumitru Ciuprina, proprietarul zonei.

 

Odihnă pentru toată familia… și nu doar

„La Iepurași” este echivalent cu relaxarea. Fie că sărbătoriți un eveniment din viața de familie sau pur și simplu vă doriți un picnic pe covorul de iarbă moale – zona de odihnă este locul perfect. Înconjurată de copaci înalți și amenajată pentru confortul fiecărui oaspete, Zona dispune de 8 locuri de cazare, o saună pentru 6 persoane și un ciubăr încăpător în care nu veți simți frigul iernii

„Plimbările prin micul nostru parc sau grădina cu levănțică vor cuceri toată familia și prietenii. Ne place să știm că oferim oamenilor nu doar toate cele necesare pentru a se odihni liniștiți, dar și momente de relaxare și descoperire a frumuseții naturii. Suntem o familie de proprietari care ne implicăm personal, fiecare pe domeniul cunoscut mai bine și cu multă dedicație”, ne-a mai mărturisit familia Ciuprina.

Sauna din lemn și ciubărul încăpător

Create din lemn natural de un meșter iscusit din preajma Floreștiului, sauna și ciubărul de „La Iepurași” sunt atracția zonei de odihnă pe timp rece. După o saună cu miros de stejar și o baie caldă în ciubărul cu plante culese de pe câmpurile din împrejurimi, somnul va fi și mai odihnitor. Cel mai plăcut este că nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic: masa poate fi comandată în prealabil, iar de restul se ocupă „ajutoarele iepurașilor”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de La Iepurași (@laiepurasi)

„Vă așteptăm alături de familie și de cei dragi să vă bucurați de aerul curat și de natura încântătoare. Pentru a vă putea bucura de odihnă și în perioada rece a anului, sauna și ciubărul sunt cele mai bune remedii ca să vă întăriți organismul. Un plus de relaxare, un plus de sănătate”, ne-a mai menționat Emmanuela Ciuprina, gazda zonei „La Iepurași”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de La Iepurași (@laiepurasi)

P