În ciuda faptului că perioada de Mercur în retrograd a început abia la data de 17 februarie, noi îi resimțim efectele încă din 9 februarie. Ne vom afla în această perioadă destul de mult, mai exact până pe 30 martie, așa că vezi mai jos cum este influențată fiecare zodie în parte.

Planeta Mercur ne poate influența din diverse puncte de vedere. Călătoriile, discuțiile de afacere, sarcinile intelectuale, schimbul de informații și studiile sunt doar câteva dintre acele domenii care sunt afectate de această perioadă. Cel mai probabil ai simțit și tu că îți vine mai dificil să faci față acestor domenii în ultima săptămână. Totuși, astrologii susțin că Mercur în retrograd nu este un motiv de îngrijorare, dar mai degrabă un imbold spre schimbare.

Berbec

Probabil îți vei dori să faci lucrurile rapid, dar acum nu este timpul să le faci la repezeală. Perioada de Mercur în retrograd este potrivită pentru generarea ideilor, dar mai puțin potrivită pentru aplicarea lor în practică. Deci, cel mai bine ar fi să aștepți până pe 1 aprilie – atunci vei avea mai multă putere, energie, iar proiectele tale se vor dezvolta mult mi bine.

Taur

Îți vei dori mai multă dragoste, poate chiar ai vrea să intri în noi relații, dar deocamdată  este mai bine pentru tine să-ți îndrepți energia către acumularea noilor cunoștințe. Încearcă să înveți o limbă nouă, spre exemplu sau ai putea practica mai des hobby-ul tău preferat care te face să te simți relaxat.

Gemeni

Pentru tine această perioadă pare a fi destul de complicată, încearcă să verifici de două ori toate lucrările pe care le faci ca să nu comiți greșeli. Ceea ce este recomandabil să faci acum este să te oprești și să analizezi cât de satisfăcut ești de viața ta, iar dacă ceva nu-ți place să te gândești cum să schimbi lucrurile ca să fii mai împăcat cu tine.

Rac

Este timpul potrivit ca să lucrezi cu subconștientul tău, să te eliberezi de supărările pe care le ai pentru foștii tăi șefi și să te concentrezi asupra cunoștințelor pe care le ai, să încerci să faci ceea ce-ți place, ceea ce te relaxează, poți practica mai des hobby -urile pe care le ai. Optează pentru ocupațiile care te ajută să te auto-descoperi.

Leu

În această perioadă ești foarte predispusă să te întristezi atunci când lucrurile nu merg conform planului. Cel mai bine este să controlezi toate cele planificate. Iar dacă totuși lucrurile nu se întâmplă tocmai așa cum ți-ai dori încearcă să te relaxezi puțin și nu te indispune – nu fi nervoasă. Acordă-ți timp liber, privește către tine.

Fecioară

Va fi o perioadă dificilă pentru tine. Acțiunile altor persoane le vei percepe drept intrigi și provocări. Expiră, și, încearcă să te concentrezi asupra îmbunătățirii relațiilor pe care le ai și a calității vieții tale personale. În ceea ce privește munca, fii sigură că perfecționismul tău nu-ți va permite să faci greșeli grave, dar nu te relaxa și nu întârzia la întâlniri importante.

Balanță

Vești bune – ești foarte puțin influențată de Mercur în retrograd. În această perioadă ai putea să-ți dorești să te implici într-o nouă relație. Poți acorda timp pentru a-ți analiza garderoba. Scapă de lucrurile care nu-ți mai plac, iar lucrurile despre care ai uitat, ai putea să le întorci și să le mai dai o șansă. Această activitate te va face să uiți de multe griji care-ți dau bătăi de cap.

Scorpion

Este timpul pentru transformare! Cel mai important este să privești adânc în sufletul tău și să începi să cauți ceea ce vrei să îmbunătățești sau să schimbi. Ar putea apărea la orizont foștii iubiți sau admiratori. Sfat: mai bine să-i ignori.

Săgetător

Nu este timpul pentru schimbare, deși ai putea să ți-o dorești. Acum este momentul potrivit pentru a elimina din telefon contactele inutile, aruncă lucrurile pe care nu le mai folosești, întrerupe legăturile cu oamenii care nu-ți plac. În termeni generali, scapă de tot de ce nu ai nevoie, intră în această primăvară cu sufletul eliberat.

Capricorn

În principiu, nu îți place foarte mult perioada Mercurului în retrograd, toate planurile par să se strice, dar în realitate nu este un moment atât de prost pentru tine. A sosit timpul să privești totul dintr-un nou unghi. Încercă să găsiți modalități noi de a-ți atinge obiectivele și vei reuși!

Vărsător

Concentrează-te pe tine și pe dorințele, planurile, obiectivele tale, abține-te de la a cheltui mulți bani. Îți recomandăm, de asemenea, să confirmi în prealabil toate ședințele, să verifici de două ori toate lucrările. În plus în această perioadă – ești mai eficient ca niciodată.

Pești

Aceasta este o perioadă de transformare profundă, iar pentru a te regăsi, va trebui să te adâncești în subconștientul tău. Încercă să apelezi la creativitate, îți va fi util și te va ajuta să te înțelegi mai bine. Ai putea să apelezi la astrologie și psihologie pentru a-ți înțelege personalitatea și a începe o nouă rundă de viață.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: