Pe final de toamna, Doina Alexandra lansează o nouă producție. Este o nouă provocare de a lansa un produs nou-nouț direct în formulă completă – melodie nouă și imagini video.

În anul 2020, proiectul Doina Alexandra se bucură de realizări frumoase. După lansarea videoclipului „Cântec femeiesc”, a urmat imnul vremurilor noastre „Acum, Aici” apoi o melodie de dragoste „Viitorul alături de tine”. Acum Doina revine cu o nouă producție muzicală – „Urare de gânduri bune”.

Noua realizare este rezultatul creativ a unei echipe puternice. Melodia este realizată de Sandu Gorgos, mixată de Sergiu Teacă, textul este semnat de Ianos Țurcanu. Producția video este realizată de echipa Elegans Studio, regie Victoria Bordian, Operator – Ion Pîrău și Anatolii Scorps.

Vezi videoclipul și spune ce părere ai:

Melodia a fost lansată ieri, interpreta spune că nu îi este frică de vineri, 13: „Data de 13 pentru mine este una deosebită, dar mai ales când 13 pică în zi de vineri. Nu vă fie frică, aduce noroc. Începând cu dată de 13 octombrie, mi-am promis să scot câte un material video interesant pentru voi . În fiecare lună pe data de 13, indiferent ce zi este, fiți pregătiți de o surpriză. Abia aștept să văd comentariile voastre și să mă bucur pentru toate Like-urile ce mi le acordați”, spune Doina Alexandra.

Distribuie articolul: