Melania Trump vrea să se încerce în rol de scriitoare și va scrie memorii despre viața ei în Casa Albă. Iată cum a reacționat Donald Trump la acest lucru.

Se pare că Melania Trump vrea să pună capăt vorbelor despre căsnicia nefericită cu Donald Trump și despre viața în Casa Albă. Melania intenționează să scrie memorii despre viața ei în Casa Albă, potrivit Page Six. În autobiografia sa, doamna Trump își va prezenta versiunea veridică a evenimentelor.

Detaliile nu au fost încă dezvăluite, cu toate acestea, se știe că Trump a susținut inițiativa soției sale. Anterior, foștii asistenți lui Trump le-au spus reporterilor că imediat ce Donald își dă demisia și părăsește Casa Albă, Melania intenționează să depună cerere pentru divorț.

„Melania numără minutele până la divorț. Nu ar fi putut să depună la divorț mai devreme pentru că, în timp ce Trump era în funcție, el ar fi găsit o modalitate să o pedepsească”, a spus fostul asistent al lui Trump, Omaros Manigault Newman.

Cuvintele lui Newman au fost confirmate de fosta prietenă și consilieră a Melaniei, Stephanie Winston-Volkoff. Ea a scris anterior autobiografia „Melania și eu: ascensiunea și căderea prieteniei mele cu prima doamnă”, în care a vorbit despre prietenia ei de 15 ani cu Melania și despre vrăjmășia fostei prime doamne, cu fiica vitregă, Ivanka Trump.

Sursă: glamour.ru