Deşi au fost văzute des una lângă cealaltă la diferite evenimente publice care au avut loc în ultimii ani în SUA, Melania Trump şi Michelle Obama nu îşi vorbesc dacă protocolul nu o cere.

Potrivit jurnaliştilor americani, Donald Trump i-ar fi interzis soţiei lui să păstreze legătura cu Michelle, chiar dacă soţia lui Barack Obama i-a dat Melaniei numărul ei de telefon şi i-a spus că o poate contacta oricând are nevoie. Presa din SUA notează că Michelle Obama a făcut acest gest deoarece şi ea a avut parte de ajutor din partea predecesoarei ei, Laura, soţia lui George Bush.

„Melania este conştientă că Donald Trump ar reacţiona foarte urât dacă ar afla că ea îi cere sfaturi soţiei fostului preşedinte american. I-a interzis să vorbească cu Michelle în alte situaţii decât cele oficiale”, a spus un apropiat de-al Melaniei Trump pentru Hollywood Life.

Sursele citate de jurnaliştii americani afirmă că Melania nu trece peste cuvântul lui Donald Trump, chiar dacă îşi doreşte foarte mult să primească sfaturi de la Michelle, în special datorită faptului că soţia lui Barack Obama este singura care o poate ajuta în momentele dificile, deoarece a fost şi ea în postura de Primă Doamnă.

SURSA

Distribuie articolul: