Melania Trump și-a luat rămas bun de la americani, înregistrând un videoclip. Acesta a fost postat pe Twitter, doar că reacția cetățenilor nu a fost cea la care ea s-a așteptat. Fosta prima doamnă a fost criticată din motiv că nu a organizat un tur al Casei Albe pentru succesoarea ei, Jill Biden, și nu a contactat-o ​​deloc pe soția viitorului președinte, deși asta este una dintre obligațiile ei. 

Doamna Trump le-a mulțumit americanilor pentru „cea mai mare onoare a vieții ei”, dar nu a menționat nimic despre Joe Biden. Ea a spus că mulți americani au inspirat-o cu bunătatea, curajul și mila lor. „Ultimii patru ani au fost de neuitat”, a recunoscut soția lui Donald Trump. Melania a promis că va păstra în inima ei toți oamenii pe care i-a cunoscut în timpul șederii ei în Casa Albă.

De asemenea, Melania a menționat despre valoarea personalului militar și a familiilor acestora, numind militarii adevărați eroi și promițând că va continua să se roage pentru ei. Oamenii legii au fost, de asemenea, lăudați. „În fiecare oră, în fiecare zi, ei stau la strajă pentru a ne proteja comunitățile, iar noi le suntem datori pentru asta”, a concluzionat prima doamnă.

Doamna Trump și-a amintit și de copiii pe care i-a întâlnit cu boli grave, mame care se confruntă cu dependențe severe, asistente medicale și medici care s-au confruntat cu pandemia COVID-19 și lucrători cheie care au susținut procesele vitale pentru țară. „Când mă gândesc la această experiență semnificativă, mă bucur că pot reprezenta o națiune de oameni atât de amabili și generoși”, a spus Melania. Ea și-a exprimat condoleanțele pentru toți cei care și-au pierdut persoanele dragi din cauza epidemiei și a cerut „prudență și bun simț pentru a proteja persoanele vulnerabile”.

Melania Trump a încheiat spunând: „Niciun cuvânt nu poate exprima profunzimea recunoștinței mele pentru privilegiul de a vă servi în calitate de prima doamnă. Adresându-mă tuturor oamenilor acestei țări, vă spun: veți rămâne pentru totdeauna în inima mea”.

Sursă: marieclaire.ru