Melania Trump a avut o apariţie strălucitoare la Balul Congresului de la Casa Albă. Prima doamnă a ales o rochie de culoare albă, mulată pe corp și strălucitoare, iar la apariţia sa lumea a rămas fără cuvinte.

Melania nu pierde nicio ocazie de a surprinde cu apariţiile sale impecabile la evenimentele publice, notează evz.ro. De când a ajuns la Casa Albă, prima doamnă s-a dovedit a fi o pictogramă a stilului, alegând mereu ţinute perfecte. Şi dacă mai era nevoie, Melania Trump a demonstrat şi la Balul Congresului că în materie de vestimentaţie şi rafinament este de neegalat.

Conform ultimului sondaj realizat de CNN, dacă în luna octombrie 54% dintre respondenți o susțineau pe prima doamnă, acum procentul a scăzut la 43%. Unsprezece puncte mai puțin în doar două luni. Vârful de popularitate al Melaniei Trump a fost în luna mai, după prima cină de stat că președintele Donald Trump la Casa Albă, împreună cu președintele francez Emmanuel Macron și soția lui Brigitte. Acea seară a fost considerată „botezul public” al Melaniei.

Pe social media lumea este fascinată de Melania: „Ohh ce minunată femeie. În cele din urmă este o femeie stilată la Casa Albă. Elegantă, superbă, impunătoare, moştenitoare demnă de Jacqueline Kennedy. Ce femeie, ce femeie, Doamne ce femeie fabuloasă este prima doamna Melania”, a comentat un fan.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Distribuie articolul: