Poate că Melania va depune cerere de divorț, dar totuși încă nu merge la instanță și își îndeplinește pe deplin îndatoririle de primă doamnă. Și nici nu se grăbește să o sune pe cea care curând o va înlocui în acest post.

Joe Biden a câștigat alegerile din SUA cu o marjă impresionantă. Cu toate acestea, președintele în exercițiu, Donald Trump, crede sincer că încă are șanse să rămână la conducere. Așadar, Melania, potrivit Daily Mail, nu a sunat-o încă pe Jill Biden pentru a organiza o întâlnire tradițională a primelor doamne.

Jill însăși se pregătește să se mute la Casa Albă. Conform mass-mediei occidentale, ea își formează deja propriul personal și alege subiecte pe care va începe să lucreze în primul rând.

Un purtător de cuvânt al viitoarei doamne a spus: „Dr. Biden îi este extrem de recunoscătoare țării pentru alegerea soțului și a senatorului Kamala Harris. Prioritățile lui Jill se vor concentra pe subiecte atât de importante precum educația, asigurarea familiilor veteranilor și a personalului militar, și combaterea cancerului”.

Reamintim că soția lui Joe Biden lucrează în calitate de profesor de engleză timp de 40 de ani și nu va renunța la profesia sa principală.

Sursă: woman.ru

Citește și: Cine este Jill Biden, noua prima doamnă a Americii (Foto)