Cu două zile înainte de Ziua Recunoştinţei, Melania Trump a devenit din nou ţinta glumelor pe internet, din cauza paltonului pe care l-a purtat la ceremonia de iertare a curcanilor.

Prezenţi în curtea Casei Albe pe 20 noiembrie, Melania şi Donald Trump au avut de ales dintre doi curcani, Peas care în traducere înseamnă mazăre şi Carrots care se traduce morcovi, pe unul dintre ei preşedintele american fiind nevoit să îl graţieze, notează okmagazine.ro.

„Câştigătorul votului a fost decis în cadrul unor alegeri corecte şi libere. Din păcate, Morcov a refuzat să-şi accepte înfrângerea şi a cerut renumărarea voturilor. Concluzia e că, Morcov, îmi pare rău să-ţi spun, rezultatul nu s-a schimbat“, a spus Donald Trump, acesta fiind un mesaj cu subînţeles pentru adversarii săi politici.

După această ceremonie, cea care a intrat în gura cârcotaşilor a fost Melania Trump. Prima Doamnă a purtat un palton cu motive geometrice, iar internauţii nu s-au ferit să facă glume pe seama ei. „Melania pare că aşteaptă să-şi audă şi ea numele“ şi „Doar mie mi se pare sau Melania Trump încearcă să concureze cu Mazăre şi Morcov?“ au fost doar câteva dintre mesajele care făceau referire la ţinuta purtată de Melania Trump.

Vezi și: Galina Dodon, versus Melania Trump și Brigitte Macron. Primele doamne s-au întrecut în eleganță la Versailles

Distribuie articolul: