Melania și Donald Trump își continuă vizitele oficiale în țările din Asia cu o oprire în Coreea de Sud, pentru 24 de ore. Astăzi, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii și Președintele Trump au fost întâmpinați cum se cuvinte de oficialii din Seoul chiar la coborârea din avionul Air Force One.

Și, chiar dacă este o vizită în care se vorbește despre politică, din nou în centrul atenției a fost Melania Trump, care a surprins de îndată ce a apărut la ușa aeronavei, pregătită să coboare cu mesul său elegant și să fie admirată de delegația coreană. Melania și Donald au fost întâmpinați cu un covor roșu și o paradă militară, în cadrul unei ceremonii restrânse pe aeroportul Osan.

GettyImages-871084052-768x512

Ca de obicei, Prima Doamnă a impresionat cu un nou look sofisticat, îmbrăcând un palton supradimensionat, cu fermoar în față și o crăpătură pe picior, o piesă vestimentară nouă în garderoba sa. A decis să încalțe pantofi stiletto de un albastru electric pentru a face contrast cu nuanța hainei, ochelari de soare cu rame mari și o coafură sofisticată, o coadă de cal ușor răvășită care i s-a potrivit de minune.

GettyImages-871111170

Iată că Melania a impresionat și cu această această ținută, foarte asemănătoare la croi cu rochia roz bombon pe care a purtat-o la un prânz în cadrul Națiunilor Unite, în luna septembrie.

GettyImages-871084040-768x512

Atât de fermecătoare a fost, încât chiar și soțul său a simțit nevoia să o sărute înainte de a se despărți, fiecare mergând cu omologul său, respectiv Președintele Moon Jae-in și soția sa, Prima Doamnă Kim Jung-Sook, pentru diverse actrivități și discuții.

Citește și: Melania Trump va dona unui muzeu din Washington D.C. rochia purtată la primul bal prezidențial

Distribuie articolul: