Un filmuleț în care Melania Trump îi refuză, pentru a câta oară, mâna soțului său, a făcut deliciul internauților. Imaginile video au fost filmate în seara zilei de 16 august, când președintele american și soția lui au ajuns în Washington DC, după un weekend petrecut în New Jersey.

În imagini se vede clar cum în timp ce coborau scările, la ieșirea din avion, Donald Trump insistă să o apuce pe soția sa de mână, dar în zadar se chinuie. Melania evită cu vehemență gestul acestuia, stârnind zvonuri pe rețelele sociale.

În timp ce unii internauți se amuză pe seama președintelui american, alții cred că cei doi sunt în pragul despărțirii. În mediul online se discută faptul că Melania „ar vrea să divorțeze” sau că „nu mai dorește să aibă de a face cu mâinile mici ale lui Donald Trump”, iar alții s-au dat cu părerea că soția președintelui încerca doar să evite ca rochia ei să fie ridicată de vânt.

Filmulețul a ajuns viral în mediul online, până și Rihanna s-a amuzat pe seama lui Trump, apreciind gestul Melaniei și distribuind imaginile pe facebook, adăugând: „Melania iubește arta”.