Kate Middleton este pregătită pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și de abia așteaptă să întâmpine viitorul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex.

Elle.ro scrie că miercurea aceasta, Kate Middleton și Prințul William au vizitat Universitatea Leicester, unde, în timp ce saluta mulțimea, Ducesa a fost întrebată dacă este entuziasmată în legătură cu sarcina lui Meghan Markle.

„Da, bineînțeles. Este un moment special să avem copii mici, și un văr sau o verișoară pentru George, Charlotte și Louis, de asemenea. Este foarte special”, a răspund Ducesa de Cambridge.

Kate a oferit detalii și despre cei trei copii, spunând că de abia așteaptă cu toții sărbătorile.

„Sunt foarte bine, mulțumesc. Sunt foarte entuziasmați pentru Crăciun pentru că au început să cânte toate colindele, să împodobească brazii. Louis crește, nu-mi vine să cred că au trecut deja șapte luni”.

Veștile vin după ce mai multe surse le-au spus celor de la The Telegraph că Ducesa a fost în lacrimila probarea rochiei de domnișoară de onoare pentru Charlotte, la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle. „Kate doar ce îl născuse pe Louis și era foarte emoționată„, le-a spus o sursă apropiată. Kate Middleton l-a născut pe Louis în luna aprilie a acestui an, iar Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în Windsor, în luna mai, având parte de o ceremonie regală memorabilă, urmărită de milioane de oameni din toată lumea.

Între timp, o sursă apropiată familiei regale le-a spus celor de la ET, în contextul în care au apărut zvonuri conform cărora cele două nu s-ar înțelege atât de bine, că „Meghan și Kate au interese diferite și trăiesc vieți diferite”, adăugând că a existat o oarecare tensiune între William, Kate, Harry și Meghan.

„Este destul de evident că Meghan și Kate au două caractere diferite. Nu au prea multe lucruri în comun”, a declarat corespondentul regal Katie Nicholl.

SURSA