Sora lui Meghan Markle a făcut afirmații scandaloase în cartea autobiografică pe care urmează să o lanseze în scurt timp. Samantha susține că ducesa de Sussex se vedea cu bucătarul Cory Vitiello în aceeași perioadă în care se vedea cu actualul său soț, Prinţul Harry.

„Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine”, spunea Samantha, conform Royal Observer, care a obţinut o copie în avans a cărţii scrise de sora lui Meghan, scrie okmagazine.ro.

„Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan? Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei”.

Vitiello şi Markle, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Suits, în 2014, şi au fost împreună timp de doi ani.

„Ne place foarte mult de ea. Este o femeie minunată, inteligentă, luminoasă, grijulie. Este o personalitate caldă, sinceră. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut cu ea. S-a potrivit foarte bine în familia noastră “, spunea mama lui Cory despre cea care credea că îi va fi noră.

Meghan Markle și bucătarul canadian, Cory Vitiello, au avut o relație după divorțul de primul ei soț, în 2014. Potrivit presei de peste ocean, ei doi s-ar despărțit în 2016, cu câteva săptămâni înainte de al cunoaște pe Harry.

Foto: TheSun.co.uk