Meghan Markle a ridicat în mod repetat subiectul naționalității sale și a explicat cât de important este acest lucru pentru ea. Protestele în masă din Statele Unite au devenit un nou motiv pentru a se exprima la acest subiect.

Sursă: woman.ru

Meghan Markle a vorbit mereu deschis despre naționalitatea ei. Mama Ducesei este de culoare, iar tata este alb. Meghan a recunoscut că aspectul neobișnuit și incapacitatea ei de a se identifica în mod clar au influențat-o puternic în copilărie.

Acum, când întreaga lume civilizată este uimită de ceea ce se întâmplă în Statele Unite, monarhii au decis să nu stea deoparte și să își exprime poziția cu voce tare.

Sursă: woman.ru

Queens Commonwealth Trust, o organizație caritabilă, a emis o declarație oficială în care a vorbit despre protestele care au ocupat America. Regina Elisabeta a II-a,  este patronul fundației, prințul Harry – președintele, iar Meghan Markle este vicepreședinte.

„Vocile tinerilor sunt cele mai importante în lupta împotriva nedreptății și rasismului din întreaga lume. Ca o comunitate internațională de lideri tineri, împreună ne străduim să facem dreptate și cele mai bune modalități de a merge mai departe. A venit momentul să vorbim”, se spune în declarație.

Declarația este însoțită de un citat din Martin Luther King: „Nedreptatea, oriunde, reprezintă o amenințare pentru dreptate”.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: