Meghan Markle nu a putut dovedi în fața instanței că tabloidele britanice încercau să-i ponegrească, intenționat, imaginea. Prin urmare, ea va trebui să plătească o sumă impunătoare pentru costurile de judecată.

Sursă: woman.ru

La sfârșitul lunii aprilie, la Londra a început un proces de judecată între Meghan Markle și patru dintre cele mai mari publicații britanice. Reamintim că inițiatorul procesului a fost ducele și ducesa de Sussex, care i-au acuzat pe jurnaliști de hărțuire și nerespectare a vieții private.

Cazul se învârte în jurul scrisorilor lui Meghan către tatăl ei, Thomas Markle, cu care are o relație destul de rece. Unele extrase din aceste mesaje au fost publicate de către mass-media.

La scurt timp după începerea audierilor, instanța a respins cele mai multe dintre pretențiile lui Markle, considerându-le părtinitoare, bazate doar pe emoțiile personale ale ducesei.

Sursă: woman.ru

Potrivit tabloidului The Daily Mail, soția prințului Harry a fost de acord cu această decizie – deși apărarea ei este în continuare șocată de faptul că instanța nu a luat parte membrei familiei regale. Recent, redacția a primit o scrisoare în care Markle promite să acopere integral costurile de judecată ale tabloidului.

Mass-media a cheltuit o sumă destul de mare pentru a-și apăra interesele – aproape 68 de mii de lire sterline. Cu toate acestea, pentru Meghan, litigiul a fost și mai scump – până la urmă aceasta a angajat un avocat destul de popular, care s-a ocupat anterior de cazurile Melaniei Trump și ale prințesei Diana.

Sursă: woman.ru

Cu toate acestea, procesul nu se încheie aici. Markle a cerut instanței să păstreze ascunse detaliile cazului și să nu afișeze numele faimoșilor prieteni, care au apărut și în articolele scandaloase, și în anchetă. Cea de-a doua parte este în dezacord total cu această decizie, deoarece încalcă principiul justiției deschise în Marea Britanie.

Sursă: woman.ru


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA