Nu cumva devine un trend să candidezi la prezidențiale? În special după ce și Kanye West s-a înregistrat în scrutinul prezidențial din SUA. Acestea încă nu sunt toate știrile în legătură cu Casa Albă. 

Sursă: woman.ru

Meghan Markle, potrivit expertului regal, va concura serios pentru fotoliul președintelui. „Are autoritate pentru asta”, a spus Beverly Turner.

Domnișoara Turner a spus: „Va candida la prezidențiale, nu am nicio îndoială în acest sens. Sunt sigură că asta face parte din plan. Este posibil să nu se întâmple foarte curând, dar totuși se va întâmpla. Mi-ar plăcea să văd o femeie de rasă mixtă în rol de președinte”.

Sursă: woman.ru

Pentru prima dată, Markle a început să vorbească despre ambițiile prezidențiale după ce mișcarea pentru drepturile afro-americane, Black Lives Matter, a căpătat impuls.

„Meghan a spus că munca ei ca lider de opinie este acum mai importantă ca niciodată. Ea a vorbit deja cu Oprah despre cum se poate dezvolta în această direcție. Meghan simte că misiunea ei depășește cu mult rolul de actriță. Ea a spus că vrea să-și folosească vocea pentru schimbare și că nu exclude o carieră în politică”, au spus persoane din anturajul acesteia.

Sursă: woman.ru

Meghan Markle a luptat mereu pentru egalitatea de drepturi, iar acum ea se simte mult mai importantă în dezbaterea acestei probleme.

Credeți că are șanse?

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: