Ultima lună din toamnă îți aduce reducerile pe tavă! În noaptea de 9 noiembrie, Shopping MallDova trage în jos prețurile la mii de produse și bunuri afișate de cele 100 de magazine amplasate în incinta singurului centru comercial de nivel european din Republica Moldova. Mega branduri vestimentare, de parfumuri și cosmetice, bijuterii şi accesorii sau cele dedicate copiilor vor afișa reduceri de până la 80%. Pentru ca totul să fie ca la carte, iar tu să reușești să procuri produsele dorite, magazinele vor ține ușile deschise pentru vizitatori până la miez de noapte – o Noapte a Reducerilor la Shopping MallDova.

Vino la Shopping MallDova în data de 9 noiembrie, începând cu ora 20.00, pentru a profita de reduceri fierbinți, promoții exclusive și multe surprize. Fă-ți rezerve de energie și bună dispoziție, ia-ți cardul bancar MasterCard și pantofii potriviți, ca să reziști până la sfârșit. Doar așa vei putea participa la marea tombolă a serii pentru a intra în posesia marelui premiu – 10.000 de lei! Câștigătorul va fi desemnat la ora 00:00 la parterul centrului comercial.

Totodată, clienții care își vor achita cumpărăturile cu cardul bancar MasterCard, partenerul evenimentului, vor putea participa la cele patru tombole organizate pe parcursul nopții, la fiecare oră. Cei mai norocoși cumpărători vor beneficia de premii în valoare de 2000 de lei.

Prețurile „roșii” pe care le-ai așteptat atât timp vor fi afișate de toate magazinele, iar unele dintre ele vor scădea considerabil! Bunăoară, jucăriile de pluș, luminoase sau cele zgomotoase destinate bebelușilor, mașinuțe performante dirijate cu stații radio sau păpușile Barbie și cele care vorbesc – toate vor putea fi procurate cu reduceri de până la 80%.

Produsele pentru casă și bucătărie de la Top Shop, dar și cele care te vor ajuta să te menții în formă, vor fi vândute doar în Noaptea Reducerilor cu prețuri mai mici cu 70%.

Și brandurile Tesoro Mio, Jysk, Ted Lapidus oferă reduceri de 60% pentru toată gama de mărfuri. Iar 15 branduri cu renume cum sunt: Best, Bomba, Carlo Pazolini, Gelo, Interoptic, Incity, Inglot, Levi’s, Librarius, Moldcell, Ovico, Phardi, Salamander, Vizaje-Nica, Kenvelo au decis să taie prețurile în jumătate, astfel toate produsele pe care le găsești în aceste magazine vor fi procurate cu 50% reducere.

La ediția din acest an, împătimiții de cumpărături vor avea parte nu doar de reduceri fabuloase și shopping de calitate, dar și de distracții pe măsură. Shopping MallDova a decis să-ți condimenteze noaptea cu un șir de surprize care îți vor ridica dispoziția la cote maxime.

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

P