Spirulina are beneficii incredibile pentru corp și ten. Măștile de față făcute în casă sunt o alternativă perfectă a celor din comerț, care sunt pline de substanțe care îți pot provoca alergii și care nu au un efect atât de spectaculos asupra sănătății pielii tale.

Masca cea mai potrivită pentru față trebuie să fie din ingrediente naturale, care să te ajute să obții o piele catifelată, fără imperfecțiuni.

Mască de față cu spirulină și miere

Potrivit divahair.ro, masca pe care urmează să ți-o prezentăm este una dintre cele mai bune măști care există. Aceasta nu doar că îți lasă pielea mult mai catifelată, dar o și hrănește în profunzime. Mierea acționează ca un antibacterian, iar dacă ai pete sau coșuri, este excelentă pentru înlăturarea acestor probleme. Mierea abundă în antioxidanți, iar acest lucru îi va oferi pielii tale vitalitatea de care are nevoie. Porii nu vor mai fi atât de vizibili și vor fi curățați în profunzime.

Pe de altă parte, spirulina este bogată în vitaminele A și B12, calciu, fier și fosfor, substanțe vitale pentru o piele strălucitoare. Acestea facilitează reînnoirea celulară și ajută pielea să se vindece mult mai repede. De asemenea, aceasta mai conține și tirozină, vitamina E și seleniu, ingrediente ce opresc procesul de îmbătrânire a celulelor.

Ingrediente

  • 2 lingurițe de spirulină pudră
  • 1 linguriță de miere

Cum procedezi

  1. Amestecă cele două ingrediente foarte bine și aplică apoi amestecul pe față.
  2. Lasă masca să acționeze 10 minute, după care înlătur-o cu apă rece.
  3. Aplică crema hidratantă preferată.

Spirulina o puteți găsi și în farmaciile din Moldova. Tu ce părere ai despre această mască? O vei încerca?

SURSA: Divahair.ro

Foto: Google.com

Vezi și: Faimosul model brazilian, Alessandra Ambrosio, arată pentru Vogue ritualul său de machiere zilnică (Video)