După ce a fost publicat filmulețul în care Marina Tauber testează asfaltul proaspăt turnat mergând pe tocuri, actorul Emilian Crețu a parodiat-o. El a mers în localitatea Jora de Jos din raionul Orhei, unde a filmat un video în care la fel „încearcă” asfaltul așa cum doar el poate.

Citește și: Marina Tauber testează asfaltul proaspăt cu tocurile! Video-ul care a făcut deliciul internauților (Video)

După ce a apărut în mediul on-line parodia lui Emilian Crețu, în care a gustat, la propriu, din drumul reparat și chiar a menționat că „este bunișor”, iar „tocul nu intră în asfalt”, deputata Partidului „Șor” a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

„În situația extrem de critică în care se află poporul nostru, în prag de iarnă, umorul, satira sunt binevenite, deoarece ne aduc zâmbete pe buze și astfel ne mai încălzim puțin.

Îi mulțumesc vlogger-ului Emilian Cretu pentru atenția pe care mi-a acordat-o. Apreciez efortul lui de a merge tocmai până la Jora de Mijloc, dar mai ales pentru că a avut curajul să „guste” noul drum pe care l-am construit acolo.

Îmi pare rău doar de un lucru: că nu a mai făcut un mic efort să meargă și până la oamenii din această comună și să-i întrebe ce gust avea acest drum înainte să fie reconstruit de noi.

Și dacă tot zice că a lansat o campanie despre pupat, îl invit călduros să guste și alte drumuri construite de noi, la Orhei, de exemplu, și în alte localități. Chiar sunt curioasă ce semnale îi vor transmite de această dată papilele sale gustative.

Apropo, chiar recent, am inaugurat, alături de colegii mei, strada Valul lui Traian din orașul Orhei, turnată toată din beton, după o nouă tehnologie. Te așteptăm, Emilian!

Eu nu pot acum să-l însoțesc, pentru că sunt la Bălți, pentru a-i convinge pe oamenii de aici că sunt demni de mai mult, inclusiv de drumuri normale. Dar poate vine și încoace, să pupe străzile și să afle ce gust au acum. Ce-i drept, la Bălți poate pupa mai mult gropile. Deocamdată.
Grăbește-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”, a scris deputata.

În parodia publicată de actor el a mai menționat și despre participarea Marinei Tauber la alegerile pentru funcția de primar în municipiul Bălți.